AGENDA

  • Dimecres 12 de Desembre, Assemblea Progrés-Centre
  • Dijous 13 de desembre a les 20h Xerrada sobre el Banc del Temps a l'Ateneu Roig de Badalona
  • Dimecres 19 de desembre, Assemblea General de Badalona Indignada

COM POTS PARTICIPAR?

1. Venint a les assemblees del barri. Agrairem molt la teva participació!!
2. Deixant comentaris en el blog o en la bústia del plafó que hem instal·lat a la Plaça dels Països Catalans.
3. Venint a les accions que convoquem per mitjà de l'agenda.

Us esperem!!!

dijous, 6 de setembre del 2012

Acta assemblea districte VII 05/09/2012



Ordre del dia
  1. 15 S i 25S
  2. Valoració continuïtat de les assemblees conjuntes o per districtes
  3. Vaga Educació
  4. Estat de les accions que portem a terme al barri
  5. AA. VV. Joaquim Ruyra
  6. Horts
  7. Varis

  1. 15 S i 25S

Respecte al 15S, es subratlla la importància de recolzar la convocatòria tot i que les formes de convocar-la ni els convocants siguin afins, perquè és un gran pas pels drets laborals. Es comenta que hi ha molt poc temps per a fer res, que ningú pot anar a Madrid. Es queda en que s’enviarà un e-mail per explicar la convocatòria per poder-ho decidir a la propera assemblea. Si es decideix donar suport, es farà difusió per internet.
En el 25 S es comenta que no està gens ben definit el contingut de l’acció i encara menys el què passaria si s’aconseguís. Tot i així, no es pensa que s’aconseguirà sinó que es veu l’acció com una resposta contundent davant les mesures que s’estan aplicant.
En aquest sentit, es comenta que s’hi podria donar suport sempre i quan fos una acció d’esquerres.
Tot i així, es comenta que per la informació que es té dels convocants inicials és més que probable que es converteixi en una batalla campal. Es forma un debat sobre si hauríem de recolzar aquesta acció encara que pugui acabar en violència, si ens afavoriria com ja va passar al parlament i sobre les conseqüències de recolzar o no l’acció (que no és el mateix que convocar-la).
Es comenta també el debat que hi ha hagut sobre la qüestió judicial (possibles conseqüències).
Es fa la proposta de fer un comunicat amb “donem suport però amb matisos”. Tot i així, es comenta que sembla que són tants els matisos que potser no valdria la pena.
L’assemblea no es defineix i per tant es deixa la votació per la propera assemblea general.

  1. Valoració continuïtat de les assemblees conjuntes o per districtes
Es comenta la necessitat mantenir el districte com a tal per molts motius i les accions que s’estan duent a terme aquí. Considerem també que és millor el treball en petit grup i que sembla que promou més la creativitat estar al districte. Tot i així, volem ser solidaris amb els altres districtes i es diu que potser si treballéssim en assemblees conjuntes i en grups de treball molt de temps acabaríem funcionant també de manera més creativa tots plegats. Es comenta que depèn també del que vulguin ells i que hi ha diverses possibilitats de nova organització que comportarien la unió o fusió d’algunes assemblees de districte. També es comenta que cal que cada districte es defineixi en les pròpies funcions i objectius i que també els podem ajudar en això. Es deixa obert a que cada districte s’expressi en la propera assemblea i veure com els podem ajudar a  continuar.

  1. Vaga Educació
L’assemblea d’interins dóna suport a la vaga. El 26 i 27 també hi ha accions dels estudiants d’ESO. Es queda diumenge 9 a les 8 del vespre a Pep Ventura per encartellar.
Hi ha un debat sobre si la informació ha arriba prou a mares i pares i a escoles concertades. Es comenta que cal millorar els canals d’informació.

  1. Estat de les accions que portem a terme al barri
· El petit comerç hi té molt a dir: cal repassar tots els carrers del barri i fer els que falten. De moment però és impossible posar data. Es deixa per a la propera assemblea.
· Fanzine: es comenta que hi ha un esplai a Sant Crist que els interessa tenir números del Fanzine. Se’ls aportarà un expositor quan estigui. Cal fer el recompte de quants en tenim.
· ILP: es queda dilluns dia 10 al matí per anar a recollir signatures. El mateix dia 10 a la nit ens apuntem també a recollir en el sopar.
· Banc del Temps: es comenta que estem fent el pressupost i el que ens cal. Es comenta la idea de poder muntar un ordinador o de que l’esplai de Sant Crist ens pugui deixar la impressora, que s’hi ha ofert també per al Fanzine.

  1. AA.VV Joaquim Ruyra
Es comenta que cal reprendre el contacte amb l’associació. Es proposarà data de reunió amb ells per al dilluns dia 17. Llistat de temes possibles a comentar:
-          Fanzine
-          Cartells petit comerç
-          Banc del temps: xerrada i possible emplaçament.
-          Formació per a utilitzar twitter i facebook
-          Taller titella gegant

  1. Horts
Hi ha 4 horts a Badalona, un d’ells a Gorg. Es parla d’intentar que es coneguin entre ells i aprenguin els uns dels altres i fer-ne difusió dels que vulguin i puguin.

  1. Varis
Es parla d’aprofitar més el plafó del CAP i veure com resoldre el tema del plafó de Pep Ventura. Cal parlar dels plafons però per falta de temps ho deixem per la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.