AGENDA

  • Dimecres 12 de Desembre, Assemblea Progrés-Centre
  • Dijous 13 de desembre a les 20h Xerrada sobre el Banc del Temps a l'Ateneu Roig de Badalona
  • Dimecres 19 de desembre, Assemblea General de Badalona Indignada

COM POTS PARTICIPAR?

1. Venint a les assemblees del barri. Agrairem molt la teva participació!!
2. Deixant comentaris en el blog o en la bústia del plafó que hem instal·lat a la Plaça dels Països Catalans.
3. Venint a les accions que convoquem per mitjà de l'agenda.

Us esperem!!!

dijous, 22 de novembre del 2012

Acta assemblea districte Progrés-Centre 21-11-2012



  1. Lloc de l’assemblea i propera AG
  2. Vaga de fam telefònica
  3. Comitè de vaga
  4. 25N
  5. Varis

  1. Lloc de l’assemblea
Es comenta que l’AAVV Joaquim Ruyra buscarà una solució per tal que ens puguem reunir allà. Cal confirmar-ho encara. Es veu la necessitat de fer una Assemblea General per la setmana vinent a Pompeu Fabra per tal de fer un anàlisi del moviment indignat a Badalona i veure cap on anem ara. Es parlarà amb el districte II.
  1. Vaga de fam telefònica
Es revisa el manifest i es proposen algunes modificacions. Donat que aquest és un cas d’urgència, es proposa fer un piratepad per tal que tothom hi pugui fer les modificacions que cregui oportunes i enviar-lo al dia següent.
Es planteja la necessitat de fer un protocol d’adhesions i un altre sobre com fer manifestos. Es proposa que sigui un punt de la propera AG.
  1. Comitè de Vaga
S’ha convocat per dimarts 27 a les 19h. Es diu que coincideix amb el ple municipal i ens preguntem si aquest mes hi haurà concentració. Es planteja que cal escoltar a les persones que van estar en el comitè.
  1. 25N
Penjarem el manifest a la web i al facebook. Es reparteixen i  pengen cartells.
  1. Varis
Es decideix que a les actes de l’assemblea no s’inclourà cap nom i que les tasques a repartir es recordaran per correu electrònic i no es posaran a les actes.
Aquest divendres es plantejarà a la coordinadora una valoració de la coordinació, propostes de futur i periodicitat de les coordinacions.
Es parla d’ara que tenim més temps, reactivar l’acció dels comerços. Es proposa fer-ho entorn als desnonaments. Es parlarà amb la PAH per mirar de fer una acció conjunta. Es proposen frases com “aquest comerç és espai lliure de desnonament”, “gent sense casa, cases sense gent” i una sobre política: “aquest comerç exigeix el compliment del programa electoral”.
S’inicia el debat sobre el futur del moviment. Es planteja la necessitat de fer unes jornades semblants a les de “pensar el moment” i també es planteja la necessitat de fer un debat sobre el funcionament de l’assemblea progrés-centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.