AGENDA

  • Dimecres 12 de Desembre, Assemblea Progrés-Centre
  • Dijous 13 de desembre a les 20h Xerrada sobre el Banc del Temps a l'Ateneu Roig de Badalona
  • Dimecres 19 de desembre, Assemblea General de Badalona Indignada

COM POTS PARTICIPAR?

1. Venint a les assemblees del barri. Agrairem molt la teva participació!!
2. Deixant comentaris en el blog o en la bústia del plafó que hem instal·lat a la Plaça dels Països Catalans.
3. Venint a les accions que convoquem per mitjà de l'agenda.

Us esperem!!!

dilluns, 13 de febrer del 2012

Acta assemblea districte VII 08/02/2012



  1. Coordinadora
S’acorda que l’assemblea farà les propostes següents a la propera assemblea general:
-          Proposta de la Mar de fer la coordinadora cada 15 dies presencial i cada 15 dies electrònica.
-          Proposta de la Mercedes d’utilitzar un Pirate Pad per fer-la.
-          Marta, Gemma i Mar s’ofereixen per gestionar els dies de coordinadora electrònica.
  1. Difusió
Mercedes ja ha aconseguit més ajuda. El tema s’ha resolt, de moment.
  1. Esperit Sant
Hem quedat a 2/4 de 7 al CAP de Llefià.
  1. Jornades “pensem el moment”.
Mercedes llegeix el programa de les jornades. Mercedes i Toni es poden passar en algun moment.
  1. A.A.V.V. Joaquim Ruyra
Es reitera que s’ha contactat diverses vegades amb el senyor Baena, tant l’Adrià com la Marta. De tota manera, en Reki assistirà a la junta.
  1. Ensenyament
Es decideix fer una tancada el 14 de febrer de 3 escoles, malgrat que a l’assemblea general hi assisteixen 16 centres de Badalona. Està previst també fer un pla de pares, per estendre les mobilitzacions a tota la comunitat educativa.
El dia de la tancada, després de les classes hi haurà assemblees i després es quedaran a dormir algunes persones.
La propera assemblea serà el dijous dia 23 de febrer.
En Roc ressalta que és un gran èxit promogut des de fa temps. Diu que això transcendeix el moviment i també l’organització sindical. Valora positivament la col·laboració malgrat el rebuig inicial.
L’Adrià pregunta si hi podem donar suport encara que no formem part de la comunitat educativa. La Gemma diu que farà la pregunta.
S’enviarà el manifest al grup per tal que en puguem fer difusió.
S’anuncia també que el dia 15 a la tarda es podria fer una convocatòria com a mesura de pressió pels pressupostos.
  1. ILP Dació en pagament.
Començarà en breu una recollida de signatures. Amb aquesta recollida es pretén que el congrés parli sobre això. Cal fer una llei al respecte.
En Toni comenta que per una vegada, estaria bé que gestéssim al nivell d’Europa, ja que som el país que més enrere tenim el tema de l’habitatge.
En Roc, l’Adrià, la Mar i altres membres opinem que és una mesura molt fluixa, que no n’hi ha prou i que aquesta mesura pot fer encara més perverses les tàctiques bancàries.
  1. Festa alternativa
La Marta va assistir a la reunió de la comissió de festes alternatives, el motiu de la qual és que vol que les festes de Maig siguin de la ciutat. De moment l’actitud de l’Ajuntament ha estat deixar fer. Es comencen a preparar a l’octubre o el novembre.
La Marta vol assistir a la comissió i a les reunions que s’hi facin. Comenten preparar una caravana pel 18 de febrer però ja hi ha massa accions en joc.
  1. Acció Santa Coloma
Es comenta que el 14 de febrer hi haurà una Acció a Santa Coloma contra la pujada dels transports públics, en una parada a les 8 del matí. Es repartiran pamflets i es deixaran els portes obertes.
  1. Plafó
Es comenta la necessitat de posar bé el plafó. Es trucarà a en Ricard per intentar posar-lo més amunt i refer-lo. La Marta s’ofereix a reprendre l’agenda. Es comenta també penjar la carta que va enviar la Marta per correu electrònic.
  1. Varis
En Reki comenta que cal fer més màrketing de les assemblees. Estem representant a massa gent del districte i n’hi ha molta que comparteix les nostres idees. Comenta que en els fulls de les accions caldria posar les adreces web i de correu electrònic dels diferents districtes. La Gemma comenta que caldria fer un protocol al respecte.
La Marta penjarà el decàleg al plafó. La Gemma recorda que els debats dels dissabtes eren una manera també de fer difusió i aglutinar gent.
En Roc creu que a l’assemblea no es demanen prou paraules, que cal ser més estrictes en aquest sentit. Altres membres creuen que donat que fa força temps que funcionem, ens podem permetre el fet de més i de menys en aquest sentit, que tampoc cal que siguem tant rígids en aquest sentit. La Gemma remarca la conveniència d’escoltar cada punt i de no fer diàlegs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.