AGENDA

  • Dimecres 12 de Desembre, Assemblea Progrés-Centre
  • Dijous 13 de desembre a les 20h Xerrada sobre el Banc del Temps a l'Ateneu Roig de Badalona
  • Dimecres 19 de desembre, Assemblea General de Badalona Indignada

COM POTS PARTICIPAR?

1. Venint a les assemblees del barri. Agrairem molt la teva participació!!
2. Deixant comentaris en el blog o en la bústia del plafó que hem instal·lat a la Plaça dels Països Catalans.
3. Venint a les accions que convoquem per mitjà de l'agenda.

Us esperem!!!

dijous, 17 de maig del 2012

Acta assemblea 16 de maig del 2012


  1. 23M
  2. Valoració 12M-15M
  3. AA.VV. Joaquim Ruyra
  4. Informacions i varis

  1. 23M
Es recorda que falten per confirmar ponents però ja estan en marxa les confirmacions. Entre avui i demà s’acabarà de lligar. La Mercedes explica el programa de l’aniversari de Badalona indignada (que es pot trobar a la web). El dilluns a les 20h es queda per muntar cartolines. Dimecres 18h s’ha d’estar allà per penjar-les. La Núria i la Gemma hi seran. El Roc s’encarrega de portar una segona taula. Encartellarem després del debat del Banc del Temps.
  1. Valoració 12M-15M
Tothom fa una gran valoració d’aquests dies i especialment d’occupy Mordor. Es comenta que la premsa n’ha fet una gran i en gran part, justa retransmissió (fins a Occupy Mordor) i es valora que s’ha aconseguit negociar amb Bankia, Caixa Terrassa, Catalunya Caixa i Caixa Penedès la dació en pagament.
Es parla de que cal vigilar que el moviment no perdi els valors de canvi individual i col·lectiu i del sistema que aporta. S’observa també que l’evolució del moviment ha estat anar en accions cada cop més concretes per estimular el canvi.
  1. AA.VV. Joaquim Ruyra
L’Adrià comenta que li ha trucat el sr Baena i li ha dit que el dimarts a les 19:30 volen fer una reunió de l’associació de veïns expressament per nosaltres, que parlem del que volem i del que oferim. Es crea un debat sobre com presentar-nos i sobre diferents maneres d’enfocar la nostra possible relació amb l’associació.
  1. Informacions i varis
La Mar dóna la informació sobre la col·laboració de Sant Adrià en el banc del temps i en altres possibles accions. Es va proposar que si a tothom li semblava bé, el dissabte podrien venir al debat i explicar les seves propostes també, però es valora que és molt interessant però que ara no és el moment i que se’ls dirà que vinguin més endavant.
El Ricard proposa que si tenim un local, es podria fer una recollida de coses no necessàries i fer intercanvi.
A Educació hi ha una acció que serà de posar samarretes a les estàtues.
La participació a les festes alternatives valor que el taller de grafits va ser un èxit però l’indignòmetre no i l’enterrament tampoc per falta de participació de la gent. Es necessita gent per a les festes alternatives aquest cap de setmana. S’enviarà convocatòria per correu electrònic per si algú pot anar-hi.
S’explica que els bombers s’estan organitzant. Hi ha hagut la realització d’algunes pancartes i s’està parlant sobre no agafar les hores extres “barates”.
S’informa que hi ha un noi que està dinamitzant els horts urbans. N’hi ha al Museu, al Corte Inglés i al costat de la via (Gorg cap a baix).
Per altra banda, a Mundet, l’assemblea d’estudiants de psicologia s’està organitzant però el rector no accepta les seves propostes.

Actes propers:
Dia 17 a les 5 de la tarda, cinefòrum a Joan Valera. La pel·lícula tracta del procés migratori dels Pakistanís.
Divendres 18 de maig hi ha un concert de la comissió del 15M de la reraguàrdia a la facultat de Geografia i Història.
Es farà un taller de twitter per alguna gent de l’assemblea que hi està interessada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.