AGENDA

  • Dimecres 12 de Desembre, Assemblea Progrés-Centre
  • Dijous 13 de desembre a les 20h Xerrada sobre el Banc del Temps a l'Ateneu Roig de Badalona
  • Dimecres 19 de desembre, Assemblea General de Badalona Indignada

COM POTS PARTICIPAR?

1. Venint a les assemblees del barri. Agrairem molt la teva participació!!
2. Deixant comentaris en el blog o en la bústia del plafó que hem instal·lat a la Plaça dels Països Catalans.
3. Venint a les accions que convoquem per mitjà de l'agenda.

Us esperem!!!

dilluns, 7 de maig del 2012

Acta assemblea districte VII 2 de maig del 2012


Ordre del dia:
  1. Valoració 1 de maig
  2. Festes alternatives
  3. Propostes 12M, 15M i 23M
  4. ILP i Sanitat
  5. Resum Banc del Temps

  1. Valoració 1 de maig
Va anar un gran nombre de gent tant al matí com a la tarda. Malgrat la presència policial, es considera un miracle que la manifestació comencés i acabés sense incidents.
La Mercedes opina que no calia anar en un bloc separat a la tarda i que caldria unir forces i que podria anar en contra nostra que ens apuntéssim a la mani de la tarda, donada la previsible presència policial, que portava braçalets perquè no es coneixien entre ells.
El Roc opina que cal que hi hagi manifestació alternativa, que s’ha celebrat des de fa 10 anys promoguda pels sindicats alternatius i que aquests són del moviment. Això ja es va parlar en l’assemblea de treballadors/es i es va decidir donar suport en aquesta mani de la tarda per consolidar-la.
Es parla que caldrà tornar a plantejar el debat per l’any vinent.
  1. Festes alternatives.
El Ricard explica el disseny que té pensat per l’indignòmetre. Adrià té una escala; es preguntarà a la Marta si la pot portar. Si no, es deixarà al bar.
Es parla de l’organització del correbars i el toque de queda.
A les 19h es queda per l’enterrament a Pompeu Fabra. Es pregunta qui hi serà a les 6 de la tarda per preparar i el Reki, la Nuria parcialment i la Marta hi seran.
  1. 12M-15M
A les 17:30-18 a pl. Catalunya. El recorregut serà BalmesàDiagonalàPasseig de GràciaàPlaça Catalunya. Posteriorment hi haurà assemblea. S’acamparà fins al 14. El 14 es faran accions promogudes des dels diferents grups de treball. Una d’elles serà a caixes i bancs per part de la comissió de les preferents. Es proposa com a Badalona Indignada donar suport a aquesta acció. Es plantejarà a l’assemblea general.
El 15 s’acabarà amb una gran assemblea general a les 9 de la nit.
El 12M s’ha quedat a les 12 a la Renfe per anar-hi.
El dilluns 7 es queda per encartellar, a les 8:30 al metro.
Es parla de la comissió de seguretat i el seu telèfon: Legal team: 689819905. En Ricard podria fer un taller de defensa personal però és impossible organitzar-ho abans del 12. Es queda en algun dia a l’estiu fer-ho a la platja.
23 Maig
Es valora que cal organitzar la difusió.
Es proposa una assemblea on tothom hi digui la seva, amb cassolada i festiva.  També es parla d’un grup de gospel que podria amenitzar la festa.
  1. ILP i Sanitat
Es recullen els fulls de signatures a favor de la ILP. S’insisteix en la pulcritud. El Reki organitza.
La Mercedes imprimirà els fulls per realitzar signatures de suport a la denúncia penal contra la qualitat de la sanitat pública.
  1. Banc del Temps
Es fa un resum del debat del dia anterior: cadascú es va posicionar en la qüestió de més debati es va acordar que no hi hauria moneda i que la unitat d’intercanvi seria la hora.
Es va quedar que en el proper debat (dia 19 a les 19h) es realitzarien els principis de sortida, partint d’aquesta premissa.
Hi ha tot seguit un debat sobre com es demostra que es mantenen els consensos; s’està d’acord en que no es permetran actituds que viciïn el funcionament de l’assemblea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.