AGENDA

  • Dimecres 12 de Desembre, Assemblea Progrés-Centre
  • Dijous 13 de desembre a les 20h Xerrada sobre el Banc del Temps a l'Ateneu Roig de Badalona
  • Dimecres 19 de desembre, Assemblea General de Badalona Indignada

COM POTS PARTICIPAR?

1. Venint a les assemblees del barri. Agrairem molt la teva participació!!
2. Deixant comentaris en el blog o en la bústia del plafó que hem instal·lat a la Plaça dels Països Catalans.
3. Venint a les accions que convoquem per mitjà de l'agenda.

Us esperem!!!

divendres, 7 d’octubre del 2011

Acta assemblea districte VII 5 d'octubre del 2011

Ordre del dia
1.     Assemblea general 9 d'octubre
2.     Acte 12 d’octubre
3.     Manifestació Internacional 15 d'octubre
4.     Altres
1. Assemblea general 9 d'octubre
Hem parlat sobre els punts que s'han de votar a l'assemblea general del diumenge vinent.
Sobre la periodicidad de les asamblees generals, hem comentat que no cal marcar dates concretes, el calendari surgirà per la necessitat de decidir temes conjuntament i/o debatre i posar en comú.
Els altres temes a portar a votació ja els haviem decidit en altres assemblees: Tenir un ordre del dia clar i consensuat prèviament en l’Assemblea Coordinadora.
Coneixement i debat previs, a les assemblees de barris, sobre els temes que es votin a les assemblees generals.
Presa de decisions per votació amb un consens amplíssim.
Per altra banda, ens hem distribuit les tasques a fer: es necessiten 2 persones de cada barri per fer tasques de moderadors i fer l'acta. 1 persona per explicar què s'està fent al barri i 1 persona per explicar l'acte del 12 d'octubre.
La Gemma s'apunta a fer l'acta. Suggerim a la Marta per explicar l'acte del 12 d'octubre i a la Núria C i a la Núria M per repartir les altres dos tasques.
S'acorda que les persones que ens apuntem a la organització de l'assemblea anem el divendres 7 a les 19:30 a l'Assemblea Coordinadora i també el diumenge 9 a les 16:45 a la Plaça de la Vila per coordinar-nos amb els altres barris.
A l'Assemblea de Coordinadora no es va veure clar donar veu a la Federació CA, s'argumenta que ja en sí serà una assemblea molt llarga; i que no estan clars els criteris de a qui se li dóna veu.

2. Acte 12 d’octubre
Es queda divendres 7 d'octubre a les 18h als Països Catalans per fer distribució de cartells del 12 d'octubre i de l'assemblea general. Provar fer pancarta del 12 d'octubre (repartir esforços entre l'Assemblea Coordinadora i divulgació). Es portarà plàstic per fer dos pancartes: una pel 12 d'octubre i una pel 15 d'octubre. . Els plàstics valen 5€ i es demana col·laboració per la despesa.
Hi ha taula i cadires disponibles, però s'ha d'aclarir quantes cadires es necessiten. Amb dues o tres n'hi ha prou per la parada? O es necessitaven més?
S'ha fet un llistat de materials de divulgació possibles: manifest del 12 d'octubre, díptics i pegatines 15O, manifest assemblea Districte VII, informació dies i llocs de les assemblees dels barris BDN, resums i informacions de les retallades, díptic desnonaments i com reaccionar-hi, demanar si queden xapes per vendre... La Mercedes acabarà de mirar quines informacions d'interès per tenir-ho dilluns i poder fer còpies (Divulgació BDN, Roque, Adrià...).
Activitats de la paradeta: fer la pancarta del 15O i s'ha d'aclarir com està el tema de fer samarretes.
3. Manifestació Internacional 15 d'octubre
Aprofitarem l'acte del 12 d'octubre per repartir díptics i enganxines, per repartir-nos cartells del 15O i fer la divulgació al barri. I per fer la pancarta del barri i penjar-la.
Sant Andreu aniran en marxa fins a Barcelona, es parla de diferents possibilitats per anar-hi junts: fer com la marxa de la sal, apuntar-nos amb la gent de Sant Andreu, anar pel nostre compte. Es comenta que caldrà sortir d'hora perquè la manifestació està convocada a les 5 de la tarda. Es comenta que ja s'aclarirà a l'assemblea general on es podrà saber quanta gent anirà segur.
4. Altres
o   Avui, dijous 6 d'octubre, a les 6 de la tarda a la Plaça Pompeu Fabra
(a l'amfiteatre darrere de la parada de metro). Taller de pancartes, Divulgació BDN
o   Avui, dijous 6 d'octubre, a les 7 de la tarda. La Plataforma d'afectats per la Hipoteca es reuneix a la FAV de BDN.
o   Divendres 7 d'octubre, a les 9 del matí a Palau Reial. Inaguració curs acadèmic universitat catalana. Hi assiteix l'Artur Mas.
o   Dissabte 8 d'octubre, a les 11 del mati a Pl. Universitat. l'Assemblea d'Universitats (PAS / PDI / professors).
o   Dissabte 8 d'octubre, a les 5 de la tarda a Pl. Catalunya. III Trobada de treballadors/es Indignats/ades.
S'informa que des de dijous passat ja s'estan fent tràmits per les persones migrades a l'ajuntament de BDN, encara que lentament s'està establint la normalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.