AGENDA

  • Dimecres 12 de Desembre, Assemblea Progrés-Centre
  • Dijous 13 de desembre a les 20h Xerrada sobre el Banc del Temps a l'Ateneu Roig de Badalona
  • Dimecres 19 de desembre, Assemblea General de Badalona Indignada

COM POTS PARTICIPAR?

1. Venint a les assemblees del barri. Agrairem molt la teva participació!!
2. Deixant comentaris en el blog o en la bústia del plafó que hem instal·lat a la Plaça dels Països Catalans.
3. Venint a les accions que convoquem per mitjà de l'agenda.

Us esperem!!!

dijous, 28 de juny del 2012

Acta assemblea districte VII 06/06/2012


Acta assemblea districte VII 06/06/2012

Ordre del dia
  1. Assemblea general:
1.1. Acció bancs
1.2. Decàleg associacionisme Badalona
  1. Correu companya Mireia (Indignats de Sant Adrià)
  2. Associacions de veïns
  3. Curs noves tecnologies
  4. Fanzine
  5. Altres

1. Assemblea general
1.1. Acció bancs
Dilluns passat, 4 de juny, es va celebrar una reunió sobre el tema, en què van participar Badalona Indignada i la Plataforma d’Afectats per la HIpoteca.
El proper divendres 19 de juny hi ha prevista una acció amb diverses activitats  a l’entorn del tema de les hipoteques i l’estafa de les accions preferents. Consistirà en una cercavila amb distribució de fulls de mà.
Una de les idees plantejades pel grup reunit dilluns passat és preparar adhesius amb la foto dels afectats pels desnonaments, per fer-ne un collage que es penjaria a les entitats bancàries. En Reki proposa incloure-hi fotos dels responsables de les estafes.
La següent reunió del grup de treball se celebrarà dilluns vinent, 11 de juny.
1.2. Decàleg associacionisme Badalona
La finalitat és redactar un document que detalli els objectius concrets amb què està d’acord tot el teixit associatiu de la ciutat.
La propera reunió per abordar el tema, a la qual assistiran diverses entitats, tindrà lloc el proper 28 de juny, a les 19 h, a l’Ateneu Roig.
2. Correu companya Mireia (Indignats de Sant Adrià)
Ha arribat un correu electrònic d’aquesta membre d’Indignats Sant Adrià, que ja va assistir en una ocasió a una reunió del grup de treball del Banc del Temps.
En aquest correu, la Mireia expressa l’interès de la seva assemblea a contactar amb el Banc del Temps de Badalona Indignada.
D’altra banda, ens exposa la situació d’un grup d’immigrants que han okupat (amb el beneplàcit del propietari) una fàbrica propera al nostre districte. Entenem que ens demana la nostra implicació i suport envers aquestes persones.
La Marta es compromet a quedar amb la Mireia per fer una primera visita a la fàbrica.
3. Associacions de veïns
La Gemma proposa concertar una nova reunió amb la junta de Joaquim Ruyra per expressar-los les intencions de l’Assemblea d’Indignats del Districte VII. Es genera un debat sobre la necessitat de plantejar-los més o menys iniciatives.
Es proposa fer-los les propostes següents:
a. Muntar una taula setmanal per recollir signatures a favor de la ILP per la dació en pagament.
b. Organitzar una xerrada sobre el Banc del Temps
c. Organitzar un curset dedicat a les noves tecnologies.
L’Adrià es compromet a trucar al Sr. Baena per concertar-hi una nova reunió.
4. Curs noves tecnologies
Badalona Indignada vol organitzar un curs d’iniciació al Twitter. Caldria que els interessats anessin comunicant el seu desig d’assistir-hi. Una bona opció seria impartir-lo a l’Associació de Veïns de Joaquim Ruyra.
5. Fanzine
El grup de treball ens presenta la seva preselecció de títols per a la publicació, que s’amplia i es debat amb les propostes dels presents:
“T’han parlat de…?”
“El megàfon”
“El plafó”
Es comenta quina serà la font de finançament del fanzine. La proposta és vendre samarretes amb diversos lemes impresos.
6. Altres
Demà, dia 7 de juny: cercavila a les entitats bancàries, per qüestionar els directors de les oficines.
Dissabte, 9 de juny, 11 h: a les Cotxeres de Sants, xerrada a càrrec d’un grup d’advocats de Madrid, per explicar com presentar una demanda col·lectiva.
El grup Estafa Banca (accions preferents) es concentra tots els dimecres, de 18 a 20 h, a la plaça de la Vila de Badalona
Es demana la disponibilitat dels assistents per assistir a la Fira d’Entitats del proper dissabte, a Llefià.
Iniciativa 15MpaRato: l’objectiu és portar Rodrigo Rato, antic responsable de Bankia, als tribunals. Fins ara, s’han recollit més de 15.000 euros per fer-ho, amb la qual cosa ja s’ha superat la quantitat necessària. El proper mes de juliol es presentarà la denúncia a Madrid. Posteriorment, es pretén presentar noves denúncies contra altres directius bancaris.
Adrià: l’alcalde Albiol torna a carregar contra la immigració. El company proposa celebrar una mena de Diada de la Igualtat, a fi de desmarcar-nos, com a badalonins, de la postura de l’alcalde de la ciutat. La Núria proposa incloure la nostra postura al respecte en el Decàleg de l’associacionisme.
Toni: avui, a la Universitat de Barcelona, hi ha hagut una presentació, amb gran èxit de públic, sobre violacions dels drets humans al llarg del darrer any. Se’n faran arribar les conclusions a la Unió Europea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.