AGENDA

  • Dimecres 12 de Desembre, Assemblea Progrés-Centre
  • Dijous 13 de desembre a les 20h Xerrada sobre el Banc del Temps a l'Ateneu Roig de Badalona
  • Dimecres 19 de desembre, Assemblea General de Badalona Indignada

COM POTS PARTICIPAR?

1. Venint a les assemblees del barri. Agrairem molt la teva participació!!
2. Deixant comentaris en el blog o en la bústia del plafó que hem instal·lat a la Plaça dels Països Catalans.
3. Venint a les accions que convoquem per mitjà de l'agenda.

Us esperem!!!

dijous, 28 de juny del 2012

Acta assemblea districte VII 27/06/2012



Ordre del dia:
1.      ILP
2.      St. Adrià: Banc del Temps i nau.
3.      Idea sanitat
4.      Reorganització assemblees estiu.
5.      Acció divendres
6.      Varis: aavv, fanzine

1.      ILP
            S'informa que el dimarts dia 26/06/2012 es va a tornar a posar una taula junt amb la AAVV        Joaquim Ruyra per recollir signatures per la ILP de la dació en pagament. L'acció es torna a          valorar molt positivament i es queda per la propera setmana. A part, es comenta de traslladar   l'acció a un cap de setmana a un lloc concorregut per aconseguir mes signatures.
2.      St. Adrià: Banc del Temps i nau.
S'informa de la trobada amb persones de St. Adrià per tirar endavant un banc del temps allà. Se'ls veu molt entusiasmats. Així mateix, també es parla d'una nau on hi viuen persones que poden requerir ajuda, no tant en qüestions materials com si en temes d'integració. Es parla d'una possible visita.
3.      Idea Sanitat.
Es proposa aconseguir informació sobre realment en que es gasta el pressupost del sanitat a Badalona i anar estirant del fil. S'enviarà un mail a una persona de Blanes que ha fet la mateixa acció, i es queda per la propera assemblea per debatre i possiblement crear un grup de treball. Es proposa també anar a diferents CAP per poder aconseguir informació de primera mà dels diferents llocs de treball. Es proposa també estirar del fil del Port de Badalona.
4.       Reorganització assemblees estiu.
Es planteja la possibilitat d'ajuntar-nos amb la resta d'assemblees dels altres districtes durant les setmanes d'estiu perque segurament serem poca gent, així continuem a les places i podem conèixer millor a les persones d'altres districtes.
S'acorda proposar a l'assemblea general la data d'1 agost fins a les 5 setmanes següents aproximadament ( o fer una tornada oberta, segons com vagi tornant la gent a la vida “normal”) per fer aquestes assemblees modificades, així com també proposarem d'anar variant la ubicació d'aquestes reunions estiuenques, i anar passant pels diferents districtes.


5.      Acció divendres
Es recorda que el divendres 29/06/2012 es farà l'acció “Desenmascarem la Banca”.
S'ha quedat a les 19h a Pompeu Fabra.
6.      Varis
Fanzine:  S'informa del títol del fanzine: “ Diuen que plou...”
Es comenten les possiblitats de completar la frase en lletra mes petita, o deixar-la sense acabar o posar-la a la contraportada. ( Diria que no vam decidir res)
Aquest diumenge a l'assemblea general es presentarà el primer prototip.
AAVV: És possible que un cert nombre de persones estafades per la banca que estan preparant una querella legal necessitin ajuda per omplir un tipus de documentació . Es proposa poder demanar a la AAVV Joaquím Ruyra un lloc per portar a terme l'ajuda. Es proposa que a part d'aquesta AAVV, altres es puguin sumar-se a la iniciativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.